Godstransport – alle transportopgaver kan løses

Vi tilbyder professionel og sikker transport af al slags gods

Leder du efter et fleksibelt og troværdigt transportfirma og samarbejdspartner, som kan fragte dine varer rundt i landet? Hvis ja, så er du havnet det helt rigtige sted. Smedens Transport er et transportfirma, som varetager stort set alle opgaver inden for godstransport - primært for erhvervsdrivende, men også privatkunder.

Fra vores base i Solbjerg omkring Århus hjælper vi meget gerne med at fragte dit gods, uanset om du kommer fra Skanderborg, Horsens eller et helt tredje sted i Danmark.

Godstransport med lastbil

Hos Smedens Transport foregår alt fragt med lastbil. Alle vores chauffører har mange års erfaring med godstransport, og ved derfor også, hvordan forskellige typer gods skal håndteres. Vi bestræber os altid efter at fragte dit gods sikkert frem til tiden, så du kan trygt overlade opgaven til os. Vi er et meget fleksibelt firma, og vi står derfor til rådighed de fleste timer i døgnet.

Derudover overholder vi naturligvis alle lovpligtige retningslinjer inden for kørehviletider, selvfølgelig uden at det vil forsinke leveringen af dit gods. Hos Smedens Transport vægter vi kundeservice- og tilfredshed meget højt, og derfor inddrager vi altid vores kunder i hele transportprocessen. Derved har du hele tiden et overblik over hvor dine varer befinder sig, samt hvornår du kan forvente, at de ankommer til slutdestinationen.

Så hvis du leder efter et professionelt fragtfirma, og skal du have fragtet en mindre levering eller noget større gods, så tøv endelig ikke med at kontakte os – vi hjælper med alt stort som småt!

Få et uforpligtende tilbud på godstransport her

Uanset om du er en større eller mindre virksomhed, eller sidder hjemme i privaten, og har brug for vores hjælp, så kan vi altid finde en løsning på transport af dit gods. Du er selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os, hvis du sidder nogle ubesvarede spørgsmål. Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud og en pris på netop din opgave, så kontakt os også meget gerne.

Du kan kontakte os på telefon: 75753434 eller skrive en e-mail til: info@smedenstransport.dk

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Skal vi hjælpe dig?

Vi kører i hele landet. Har du nogle spørgsmål eller forespørgsler, så må du endelig kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.​

Følg med på Facebook