Erfarent transportfirma tilbyder hurtig og sikker transport

Lad Smedens Transport klare fragten af dine varer

Er du på udkig efter et erfarent transportfirma, som sikkert kan transportere din virksomheds varer fra A til B? Hvis ja, så er vi de helt rigtige at kontakte. Hos Smedens Transport udfører vi mange opgaver inden for transport og godstransport - og vi er også klar til at hjælpe dig!

Smedens Transport holder til i Solbjerg nær Århus, men uanset om du kommer fra Skanderborg, Horsens eller et andet sted i landet, er vi altid klar til at hjælpe med at fragten af dine varer.

Vi fragter hovedsageligt varer for erhvervsdrivende, men sidder du hjemme i stuen, og har du brug for vores hjælp, så ring meget gerne til os alligevel.

Vi har mange års erfaring i transportbranchen

Hos Smedens Transport har vi mange års erfaring i transportbranchen. Vi ved derfor, hvad der skal til, for at kunne kalde sig selv for et serviceminded og fleksibelt transportfirma - vi tør godt love dig, at du bliver fuldt tilfreds, hvis du vælger vores transportfirma til fragten af dine varer.

Vi har altid et stort fokus på at yde den bedste service for vores kunder, og derfor sørger vi altid for at inddrage vores kunder i hele transportprocessen – fra start til slut. Det skaber tillid mellem os og vores kunder, hvilket vi ved er vejen frem til et godt samarbejde. Alle vores chauffører er erfarne inden for faget, og er alle meget effektive. Hos Smedens Transport lægger vi en stor ære i at få fragtet jeres frem rettidigt og i intakt stand.

Derudover har vi naturligvis alle de nødvendige certifikater og forsikringer, det kræves for at være et professionelt transportfirma.

Kontakt vores transportfirma her

Ønsker du at høre mere om vores transportfirma, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud med en pris på din transportopgave, så er du meget velkommen til at kontakte os. Når vi ved mere om din opgave, vil vi beregne en skræddersyet pris til dig, så du præcist ved hvad din transportopgave løber op i.

Du kan kontakte os på telefon: 75753434 eller skrive en e-mail til: info@smedenstransport.dk
Vi ser frem til at høre fra dig!

Skal vi hjælpe dig?

Vi kører i hele landet. Har du nogle spørgsmål eller forespørgsler, så må du endelig kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.​

Følg med på Facebook